fbpx

Urnen

"Met een urn heeft u een tastbare herinnering aan uw dierbare."
urnen knuffelkei

Urnen

Wanneer u een dierbare bent verloren, wilt u deze graag bij u houden. Een urn kan daarvoor de perfecte keuze zijn. Ik denk graag met uw mee, wat voor urn, knuffelkeitje of trooststeen bij u en uw dierbare past.

Het vullen van de urn, knuffelkei of trooststeen doe ik kosteloos voor u. Vooraf kunnen we bespreken of u dat samen met mij wilt doen of dat er andere wensen zijn.

Urnen

Verwerk het as van uw dierbare in een urn die past bij uw dierbare. Op deze manier heeft u een prachtige herinnering.

Klik hier voor de mogelijkheden

Knuffelkeitjes

Knuffelkeitjes zijn mooi klein, fel van kleur en kunnen worden voorzien van een symbolische hoeveelheid as.

Klik hier voor de mogelijkheden

Urnen

Urnen

Geert Kunen maakt iedere urn met de hand en zorgt voor een unieke urn waar liefde inzit. Alle urnen worden gemaakt van klei en hebben een bronzen finish. Dit ziet er niet alleen prachtig uit, maar zorgt ook voor duurzaamheid. De keramische urnen kunnen daardoor zowel binnen als buiten worden neergezet. 

Mini Urnen & trooststeentjes

Wilt u een klein beetje as van uw dierbare bewaren, of met meerdere delen? Dan komt een mini urn of trooststeen uitstekend van pas. Ieder heeft dan een dierbare herinnering dicht bij zich.

Knuffelkeitjes

Een kleurrijke herinnering

Knuffelkeitjes zijn mooi klein, fel van kleur en kunnen worden voorzien van een symbolische hoeveelheid as. Ideaal voor een kind om een dierbare te herinneren. Deze keitjes worden ook wel troost steentjes genoemd. Ook voor volwassen zijn knuffelkeitjes waardevol.

De reden dat knuffelkeitjes zo populair zijn is omdat u hiermee de as kunt verdelen over verschillende personen. Op deze manier kan eenieder zijn of haar verloren dierbare herdenken en kan de as zich op meerdere plekken bevinden. De knuffelkeitjes zijn 6 cm.