fbpx

Overige Services

"Gun jouw sieraden de beste services"
Services | Gedenksieraad

Overige Services

Is een sieraad stuk of niet meer naar wens? Heeft u een ontwerp in uw hoofd? Wilt u van meerdere sieraden één sieraad maken, of het sieraad van oma is niet meer van deze tijd, maar u wilt het wel dolgraag dragen? Maak eens een afspraak bij mij en we kijken samen naar de mogelijkheden om uw sieraad helemaal naar wens te maken! Bekijk hier de services die Goudsmidatelier Krista Lust aanbiedt.

Het is verstandig om eens per jaar uw sieraden te laten controleren, zodat u het niet verliest door slijtage. Oude zilveren en gouden sieraden in huis waar u niets meer mee doet? Deze kunt u bij mij inleveren. Betalen met oud goud is ook een van mijn services. 

ReparatiesIs uw geliefde sieraad stuk? Laat het door mij maken, zodat u het weer kunt dragen.

Hercreatie oude sieraden

Geef uw oude sieraden een nieuw leven en laat het vermaken naar iets wat helemaal naar wens is.

Horloge servicesIs uw horloge stuk? Of is de batterij leeg? Ik maak hem graag voor u!

Sieraad controleLaat uw sieraden jaarlijks controleren, zodat deze in de beste conditie blijven.

Inleveren sieraden

Het is mogelijk om uw oude sieraden in te leveren en om hier vervolgens nieuwe sieraden van te laten maken of om deze tegen de dagkoers, de waarde in contant geld uitbetaald te krijgen.

Betalen met oud goud

Het is mogelijk om met 'oud' goud bij mij te betalen.

Reparaties

Is uw geliefde sieraad stuk, dan kunt u bij mij terecht! Meestal is er een mogelijk om uw sieraad in de oorspronkelijke staat terug te verkeren en anders is er een kleine aanpassing voor nodig, zodat u weer kunt genieten van het dragen van uw geliefde sieraad.

Meestal hebben sieraden die gerepareerd moeten worden een grote emotionele waarde. Uw sieraad zal dan ook altijd door mij voorzichtig, met veel zorg en respect behandeld worden.

Van een oud naar een nieuw sieraad

Uw oude sieraden een nieuw leven geven!

Heeft u ergens in de kast een sieraad liggen dat niet meer gedragen wordt?  Misschien is het stuk, niet meer modern genoeg of vindt u het gewoonweg niet meer mooi. Toch doet u het niet weg, want het heeft grote emotionele waarde voor u, omdat het gedragen is door een geliefde of door uzelf.

Weet u dat zo een sieraad nog gerepareerd of veranderd kan worden? Bijvoorbeeld de ring van oma of die ene mooie edelsteen die u een nieuwe bestemming wilt geven. Oude, maar ook nieuwe sieraden kunt u door mij laten vermaken tot een sieraad naar wens. Ook voor het maken naar uw eigen ontwerp, het leveren, graveren en opknappen van uw sieraad kunt u bij mij terecht. Zo kan een oud sieraad op betaalbare manier een nieuw leven krijgen.

Horloge services

Is uw batterij van uw horloge leeg of moet uw horloge gerepareerd worden?  U kunt uw horloge bij mij brengen en ik repareer uw horloge naar wens.

Ook kan ik, wanneer mogelijk dezelfde dag, de horlogeband inkorten.

Sieraad controle

Laat uw sieraden regelmatig controleren en ga verlies tegen!

Vaak beseffen mensen niet dat sieraden tijdens het dragen veel te verduren krijgen. Niet alleen overdag, maar juist ‘s nachts kunnen sieraden snel slijten. Vooral sieraden met edelstenen zijn erg gevoelig en moeten zeker één keer per jaar gecontroleerd worden. Ik controleer graag uw sieraden, zodat deze altijd in de beste conditie blijven.

Oude Sieraden Inleveren

van uw oude sieraden een nieuw sieraad

Als u oude sieraden heeft die niet meer gedragen worden, kunt u deze bij mij laten omsmelten tot een nieuw sieraad. Dit kan aanzienlijk in de kosten schelen. 

het inruilen van uw oude sieraden

U kunt eventueel ook, tegen de dagkoers, de waarde in contant geld uitbetaald krijgen.