fbpx

Over mij

"Gedenksieraden zijn echt mijn passie geworden"
Krista Lust Goudsmid

Krista Lust

In 1987 ben ik mijn goudsmidatelier in Oostzaan begonnen. Al ruim 37 jaar maak en repareer ik naar alle tevredenheid van mijn klanten sieraden van goud en zilver.

Als Goudsmid werk ik met veel aandacht en liefde aan uw oude en nieuwe sieraden. Ik ben gespecialiseerd in het maken van persoonlijke gedenksieraden in zilver en goud, die met veel speciale aandacht door mij gemaakt worden7

Of u nu op zoek bent naar een hanger, collier, ring, armband of oorstekers, ik maak alles naar uw wens. Het is bij deze gedenksieraden mogelijk om een afbeelding, vingerafdruk of bijvoorbeeld een handtekening te graveren in een hanger of een ring. Ook het verwerken van as of haar van uw dierbare in een sieraad een mogelijkheid. Hierdoor krijgt dit speciale sieraad een nog persoonlijke betekenis en kunt u uw dierbare altijd dicht bij u dragen. Het uitgangspunt van de gedenksieraden is dat u naar huis gaat met een prachtig mooie herinnering die betaalbaar en van hoge kwaliteit is.

Vertel mij uw verhaal en ik help uw eigen ideeën vorm te geven in een gepersonaliseerd sieraad. Hierbij houd ik als goudsmid de verhouding tussen betaalbaar en realiseerbaar uiteraard goed in acht.

Mijn atelier bevindt zich aan huis in Oostzaan en ik ben aanwezig op de dinsdag en vrijdag van 9.30 tot 16.00 uur.

Wist u dat..?

Krista hofleverancier van de Gemeente Oostzaan is

Ook is Krista de hofleverancier van de gemeente Oostzaan. Zo heeft zij de Gouden Greep en de Zilveren Jol ontworpen voor de inwoners die vanwege hun vrijwillige verdiensten gedecoreerd worden door de gemeente Oostzaan. Daarnaast heeft zij de zilveren microfoon ontworpen voor Radio 9 en wisten ook de Oudheidkamer, SHO, WRV het Twiske haar te vinden voor een draagbare herinnering. Voor een immigrant, een genaturaliseerde Nederlander, heeft ze voor zijn 20-jarig verblijf een hanger ontworpen van Nederland, waarin de tand van zijn jonge puppy als zijn aankomstplaats van 20 jaar geleden is verwerkt. 

Krista heeft gouden handen!
Ze heeft voor mij een herinneringsketting gemaakt met de vingerafdruk van mijn opa. Nu is hij voor altijd bij me.
Hij is zo mooi geworden!
Ben Krista eeuwig dankbaar dat ze dit voor mijn gemaakt heeft.