Ben je op zoek naar een persoonlijk sieraad met een boodschap? Dan is een natuurstenen hanger precies wat jij zoekt. In de collectie heb ik diverse natuurstenen hangers, waarbij elke steen zijn eigen eigenschappen en kracht heeft. Hiermee heb je een mooi en persoonlijk sieraad of een prachtig cadeau voor iemand anders.

De betekenis van de stenen

  • Sodaliet: geeft o.a. gevoel van eigenwaarde geeft kracht en troost en helpt je doorgaan na een moeilijke situatie. Zorgt voor emotioneel evenwicht.
  • Citrien: geeft o.a. kracht en zelfvertrouwen en maakt je geest levendig.
  • Lapis Lazuli: hij versterkt o.a. de paranormale vermogens.
  • Tijgeroog: versterkt o.a. paranormale gaven, helpt bij zelfrespect en geblokkeerde creativiteit.
  • Amethyst: maakt ontspannen, geeft mentale rust, zuivert de aura, helpt bij slapeloosheid.
  • Rozenkwarts: o.a. steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede, brengt evenwicht op het lichamelijke als psychische vlak.

Naast de hanger van natuursteen, wordt elke hanger ook geleverd met veren. Ook deze veren hebben een speciale betekenis, namelijk: bescherming, purificatie, reinheid, liefde en licht. Tevens is het ook een teken dat een geliefde dierbare goed over is gegaan.

Door het kiezen van de natuursteen die bij u past, heeft u niet alleen een prachtig sieraad, maar ook persoonlijk sieraad waar je enorm veel kracht uit kunt halen.

Natuurstenen hanger met as

De hangers kunnen ook gebruikt worden als herdenkingssieraad en gevuld worden met as van een dierbare. Het is mogelijk om de hanger van bovenaf te vullen met de asresten, zodat u deze persoon altijd dicht bij u draagt. Daarnaast is het ook mogelijk om de hanger te vullen met bijvoorbeeld een plukje haar of een stukje stof van favoriet kledingstuk.

Bent u op zoek naar een persoonlijke natuurstenen hanger? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

 

 

Vullen van het sieraad

Het vullen van het natuurstenensieraad gebeurt van bovenaf. Het is uiteraard mogelijk om het sieraad te vullen met asresten.
Het is natuurlijk ook mogelijk om het sieraad te vullen met bijvoorbeeld haar of een stukje stof van een favoriet kledingstuk.
Er zijn zoveel mogelijkheden waar u misschien niet aan heeft gedacht.
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met mij op.

Het vullen van het natuurstenensieraad is bij de prijs inbegrepen.