Interview Rodi Nieuws uit de regio 

In 2014 heb ik een interview gegeven aan Rodi Media.
Op maandag 24 februari (2014) is dit artikel geplaatst op www.rodi.nl
Dat is iets waar ik uiterwaard trots op ben en graag met u deel.
Hieronder kunt u het gehele artikel lezen of wanneer u het origineel wilt lezen op de Rodi-site, klik dan op de volgende link www.rodi.nl.

Krista Lust maakt herinneringen draagbaar

Krista Lust. (Foto: aangeleverd)

Oostzaan – Al 27 jaar is Krista Lust een creatieve goudsmid in de breedste zin van het woord. Elke wens is bespreekbaar en in principe uitvoerbaar. Bij Krista ook geen weken wachttijd, er wordt zo snel als maar mogelijk is geleverd, soms zelfs, in goed overleg, al na één dag. Ook u heeft vast ergens diep weggestopt in een lade of in de kast een sieraad dat nooit meer gedragen wordt, maar wel een emotionele waarde heeft. Het is jammer dat zo’n sieraad verstopt blijft, het kan een nieuwe bestemming krijgen. Wellicht heeft u een eigen ontwerp of wilt u het sieraad laten vermaken tot een draagbare herinnering. Geen enkel probleem, alles is bespreekbaar.

Krista Lust is ondertussen gespecialiseerd in gedenksieraden. Hierbij is in principe alles mogelijk, een ring, een hanger of speld, oorbellen, een armband, de mogelijkheden zijn ongekend. Zo zijn er sieraden waar de as van de overledene in verwerkt kan worden, gegoten in hars of de as verwerkt in het sieraad. Maar ook is het mogelijk om een foto of de handtekening van uw dierbare te graveren in bijvoorbeeld een hanger of een ring. Ook is het mogelijk om een vingerafdruk te verwerken. Heeft u nog een plukje haar, ook dat kan verwerkt worden. En de mogelijkheden zijn onuitputbaar, goud, zilver, met (edel)stenen, alles kan.

Hofleverancier

Krista Lust is de hofleverancier van de gemeente Oostzaan. Zo heeft zij de Gouden Greep en de Zilveren Jol ontworpen voor de inwoners die vanwege hun vrijwillige verdiensten gedecoreerd worden door de gemeente Oostzaan. Ook heeft zij de zilveren microfoon ontworpen voor Radio 9 en wisten ook de SHO en wrv het Twiske haar te vinden voor een draagbare herinnering. Voor een immigrant, een genaturaliseerde Nederlander, heeft ze voor zijn 20-jarig verblijf een hanger ontworpen van Nederland, waarin de tand van zijn jonge puppy als zijn aankomstplaats van 20 jaar geleden is verwerkt. Voorts kunt u bij Krista Lust terecht voor jaarlijkse sieraadcontrole, het inruilen van sieraden tegen de dagkoers of het omsmelten van uw oude sieraad tot een nieuw ontwerp. Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak, 06 27396069, 075 6841551, info@kristalust.nl of kom eens langs op dinsdag of vrijdag tussen 09.00 en 16.00 uur op de Burgemeester Teerstraat 37, Oostzaan. Alvast de unieke ontwerpen zien? www.kristalust.nl.

Artikel geplaatst op maandag 24 februari 2014 – 13:43