Persoonlijke gedenksieraden van goud en zilver

Wanneer je een dierbare bent verloren, wil je deze graag bij je houden. Een prachtig herinneringssieraad kan daarvoor de perfecte keuze zijn. Omdat ik begrijp dat dit een heel persoonlijke sieraad is, heeft u de mogelijkheid om uw eigen wensen kenbaar te maken. Hierdoor creëren wij samen het sieraad wat u altijd dicht bij je kunt dragen.

De gedenksieraden zijn verkrijgbaar in hangers, colliers, ringen, armbanden, vingerafdruk sieraden, oorstekers en oorhangers en urnen. U heeft daarbij de keuze goud en zilver.

Gedenksieraden met as

In de collectie vind u diverse sieraden waarbij het mogelijk is om het as van uw dierbare in te verwerken. Op deze manier heeft u altijd deze persoon dicht bij je. Bij sommige herinneringssieraden, is het mogelijk om bijvoorbeeld het as te verwerken in een kleur naar keuze. Hierdoor kunt u de ashanger volledig naar eigen wens samenstellen.

Naast de sieraden is er ook de keuze voor diverse mini urnen. Bij deze urnen, ziet u zichtbaar de asresten van jouw dierbare. Het is mogelijk om deze urnen te graveren met een gravure naar wens.

Gedenksieraden met vingerafdruk

Wilt u liever een gedenksieraad zonder as, maar wel met een persoonlijke touch van uw dierbare? Dan zijn de gedenksieraden met vingerafdruk een mooi alternatief. De vingerafdruk van uw dierbare kan verwerkt worden op verschillende soorten sieraden. Denk aan hangers, armbanden of ringen. Ook de herinneringssieraden met vingerafdruk zijn verkrijgbaar in zilver en geel of rosé goud. Daarnaast is het mogelijk om een stukje tekst in het handschrift van jouw dierbare te verwerken op een sieraad.

Persoonlijk herinneringssieraad naar wens

Aan de hand van uw persoonlijke verhaal, kan ik uw sieraad helemaal naar wens maken. Zo is het mogelijk om een stukje stof of iets anders van jouw overleden dierbare te verwerken in de sieraden. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een pootafdruk van uw huisdier of het afdruk van een kindervoetje te verwerken in een sieraad. Heeft u special wensen? Neem dan contact op, zodat wij samen het perfecte gedenksieraad kunnen ontwerpen.

 

HANGERS – COLLIERSRINGENARMBANDEN ARMBANDEN MET LEREN BAND

VINGERAFDRUK SIERADEN – OORSTEKERS & OORHANGERS – URNEN

 

HANGERS

Klik op een afbeelding om de omschrijving en de prijs te zien.

SeeYou Pendants

 

 

COLLIERS

Modieuze colliers met alles zeggende symbolen, allen verkrijgbaar in zilver, geel of rosé verguld. Door middel van tussenoogjes op verschillende lengtes kort in de
hals te dragen. As/hars afwerking.

Klik op een afbeelding om de omschrijving en de prijs te zien.
 

RINGEN

Klik op een afbeelding om de omschrijving en de prijs te zien.

 

SeeYou Ringen Gold Line

 

SeeYou Ringen Gold Line Vingerafdruk

 

 

SeeYou Ringen ROYALS

Zilver

 

Goud

 

Rose goud

 

 

ARMBANDEN

BL 001 tot BL 006 zijn leverbaar in zilver, zilver geel verguld en zilver rosé verguld. Garantie kleuroplage 12 maanden. Standaard lengte is 18cm. Neem uw polsmaat
met een strip papier, tel hier 1 cm bij. Wij leveren de armbanden voorzien van een verlengketting op de juiste maat.

Klik op een afbeelding om de omschrijving en de prijs te zien.

ARMBANDEN MET LEREN BAND

Klik op een afbeelding om de omschrijving en de prijs te zien.

 

 

VINGERAFDRUK SIERADEN

Vingerafdrukken op deze pagina zijn in zilver uitgevoerd. Armband, ring en collier zijn vervaardigd in 14 karaat geel of rosé goud. Op verzoek kunnen de vingerafdrukken in 14 of 18 karaat wit, geel of rosé goud besteld worden.
Vingerafdruk laten maken is een gespecialiseerd proces. U kunt contact met mij opnemen over hoe ik te werk ga.
Prijs op aanvraag.

 

 

OORSTEKERS & OORHANGERS

Deze serie bestaat uit oorstekers en oorhangers. U kunt diverse combinaties maken met de creolen en de hangers.

Klik op een afbeelding om de omschrijving en de prijs te zien.

OORSTEKERS

 

OORHANGERS
Oorhangers kunt gebruiken in combinatie met oorring 304, 306, 305, 307

Krista_Lust_300_Series_Set
Krista_Lust_300_Series
 

URNEN

Collectie mini urnen met zichtbare asresten. Verkrijgbaar met en zonder gravure.

Klik op een afbeelding om de omschrijving en de prijs te zien.