fbpx

Gedenksieraden

"Laat de persoonlijkheid van een dierbare vastleggen in een sieraad"
gedenksieraad | Armband en ring met as
Gedenksieraden

Wanneer u een dierbare bent verloren, wilt u deze graag bij u houden. Een gedenksieraad kan daarvoor de perfecte keuze zijn. Omdat ik begrijp dat dit een persoonlijk sieraad is, heeft u de mogelijkheid om uw eigen wensen kenbaar te maken. Hierdoor maken we samen het sieraad wat u altijd dicht bij u kunt dragen en herinnert wordt aan uw dierbare.

De gedenksieraden zijn verkrijgbaar in hangers, colliers, ringen, armbanden, Pandora hangers, vingerafdruk sieraden, oorstekers en oorhangers en urnen. U heeft daarbij de keuze goud en zilver. Om een gedenksieraad persoonlijk te maken kan er een foto, tekening of andere gravure verwerkt worden in het sieraad, maar ook as, haar, stof of bijvoorbeeld een tand kan worden verwerkt in een gedenksieraad.

as

Het is mogelijk om in het gedenksieraad het as van uw dierbare te verwerken. Op deze manier heeft u een prachtig sieraad die u altijd dicht bij u kunt dragen.

Klik hier voor de mogelijkheden

gravure

Het is mogelijk om op een gedenksieraad een gravure te maken, denk aan een afbeelding, handgemaakte tekening of vingerafdruk.

Klik hier voor de mogelijkheden

natuursteen

Bent u op zoek naar een persoonlijk sieraad met een boodschap? Dan is een natuurstenen hanger precies wat u zoekt.


Klik hier voor de mogelijkheden

Gepersonaliseerd

Heeft u een ander idee of wens die u wilt vormgeven in een sieraad? Door uw persoonlijke verhaal, kan ik uw sieraad helemaal naar wens maken.


Klik hier voor de mogelijkheden

Gedenksieraad met as

Het is mogelijk om in de gedenkhangers het as van uw dierbare te verwerken. Op deze manier heeft u een prachtig sieraad die u altijd dicht bij u kunt dragen. Het is bovendien mogelijk om de ashangers te voorzien van een persoonlijke gravure.

Gedenksieraden ingelegd met hars

De asresten worden met een speciale hars gemend waardoor een glanzende doorzichtige afwerking ontstaat. Alle sieraden zijn ook leverbaar in de hieronder getoonde kleuren. Het kleuren van de hars wordt door mij kosteloos gedaan en kan worden toegepast op alle sieraden die geschikt zijn om met as- of met haarresten gevuld te worden.
Het uiteindelijke resultaat kan iets afwijken door de samenstelling van de kleur en de aangeleverde as- of haarresten.

Het verleden heeft aangetoond dat deze afwerking uitermate geschikt is om dagelijks gedragen te worden. Wel wil ik u erop attenderen dat zich altijd gebeurtenissen kunnen voordoen waardoor een sieraad beschadigd, of nog erger, verloren kan gaan. Zo ook een gedenksieraad. Ik adviseer u dan ook om altijd een kleine hoeveelheid as te bewaren.

Pandora hanger met as

Pandora hanger gevuld met as, het kan!

Het is mogelijk om in de gedenkhangers het as van uw dierbare te verwerken. Op deze manier heeft u een prachtig sieraad die u altijd dicht bij u kunt dragen. Het is bovendien mogelijk om de ashangers te voorzien van een persoonlijke gravure.

In de collectie zijn er diverse hangertjes die gevuld kunnen worden met het as van een dierbare. Zo zijn er hangers met een hartje, engeltje, kruis en nog veel meer opties. De hangers kunt u gemakkelijk vast maken aan uw Pandora armband. Deze ashangers zijn een prachtig mooie herinnering aan uw dierbare.

Gedenksieraad met gravure

Gedenksieraad met Afbeelding

Een foto die op een hanger moet komen moet van een goede kwaliteit zijn. Soms is er echter geen goede afbeelding meer aanwezig van een overleden persoon of is juist die ene foto zo leuk. Daarom laat ik alle foto’s die geplaatst moeten worden bekijken en bewerken door een professional. Van alle afbeeldingen maak ik altijd eerst een proef, zo kan ik goed zien of de afbeelding goed genoeg is om te plaatsen op, bijvoorbeeld een hanger.

Gedenksieraad met handgemaakte tekening

Door een speciale techniek toe te passen is het voor mij mogelijk om tekeningen en zelfs handtekeningen te graveren in een ring of hanger. De tekening of handtekeningen wordt gescand en in de computer bewerkt. Er worden geen of in ieder geval zo weinig mogelijk bewerkingen gedaan aan een tekening of handtekening, zodat de uiteindelijke gravure zo dicht mogelijk bij het origineel blijft.

Gedenksieraad met vingerafdruk

Wilt u liever een gedenksieraad zonder as, maar wel met een persoonlijke touch van uw dierbare? Dan zijn de gedenksieraden met vingerafdruk een mooi alternatief. De vingerafdruk van uw dierbare kan verwerkt worden op verschillende soorten sieraden. Denk aan hangers, armbanden of ringen. Ook de herinneringssieraden met vingerafdruk zijn verkrijgbaar in zilver en geel of rosé goud. Daarnaast is het mogelijk om een stukje tekst in het handschrift van jouw dierbare te verwerken op een sieraad.

Natuursteen hangers

Bent u op zoek naar een persoonlijk sieraad met een boodschap? Dan is een natuurstenen hanger precies wat u zoekt. In de collectie heb ik diverse natuurstenen hangers, waarbij elke steen zijn eigen eigenschappen en kracht heeft. Hiermee heeft een mooi en persoonlijk sieraad of een prachtig cadeau voor iemand anders.

Betekenis van de stenen
  • Sodalietgeeft o.a. gevoel van eigenwaarde geeft kracht en troost en helpt u doorgaan na een moeilijke situatie. Zorgt voor emotioneel evenwicht.
  • Citrien: geeft o.a. kracht en zelfvertrouwen en maakt u geest levendig.
  • Lapis Lazuli: hij versterkt o.a. de paranormale vermogens.
  • Tijgeroog: versterkt o.a. paranormale gaven, helpt bij zelfrespect en geblokkeerde creativiteit.
  • Amethyst: maakt ontspannen, geeft mentale rust, zuivert de aura, helpt bij slapeloosheid.
  • Rozenkwarts: o.a. steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede, brengt evenwicht op het lichamelijke als psychische vlak.
Natuurstenen gevuld met as

De hangers kunnen ook gebruikt worden als herdenkingssieraad en gevuld worden met as van een dierbare. Het is mogelijk om de hanger van bovenaf te vullen met de asresten, zodat u deze persoon altijd dicht bij u draagt. Daarnaast is het ook mogelijk om de hanger te vullen met bijvoorbeeld een plukje haar of een stukje stof van favoriet kledingstuk. Het vullen wordt kostenloos door mij gedaan.

Gepersonaliseerd gedenksieraad

Een andere wens?

Heeft u een ander idee of wens die u wilt vormgeven in een sieraad?

Door uw persoonlijke verhaal, kan ik uw sieraad helemaal naar wens maken. Zo is het mogelijk om een stukje stof of iets anders van uw overleden dierbare te verwerken in de sieraden. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een pootafdruk van uw huisdier of het afdruk van een kindervoetje te verwerken in een sieraad.

Enkele voorbeelden

Het is bijvoorbeeld mogelijk om, as, een pootafdruk én haar van uw hond of kat te verwerken in het sieraad. Het is zelfs mogelijk om het hoefijzer van uw paard te lasergraveren. Dit kan eventueel in combinatie met verwerking van de staart of manen van uw paard in één sieraad.