Heb onlangs een mooie ketting gewonnen met een hartje er aan met een lipafdruk en een door mij geschreven tekst op de achterzijde.Deze ketting wilde ik zo graag winnen voor onze dochter die verleden jaar ernstig ziek is geweest en die nu na 1 jaar kan zeggen ik heb het overwonnen.Vanaf het moment dat ik kontakt kreeg met Krista over hoe we een en ander erop zouden zetten voelde ik meteen haar betrokkenheid ze is echt een heel warme persoonlijkheid die precies begrijpt wat je eigenlijk zou willen.Denk dat ook zij juist daarom de aangewezen persoon is waar je je gedenksierraden kunt laten maken.Weet zeker als ik nog een keer iets heel persoonlijks wil laten maken ik naar haar toe zal gaan.Krista namens mij maar vooral namens ons dochter heel erg bedankt voor dit mooie kado ❤️
Linda Blijleven

 
 
Monique Stroomberg-Joost  raadt Goudsmidsatelier Krista Lust aan.
1 februari

Krista is een ontzettend lief persoon die in alle rust de tijd voor je neemt. Helpt je prima met uitzoeken door advies te geven maar laat het helemaal aan jezelf over. Hebben een prachtig sieraad uitgezocht !

 
 

Krista is niet alleen persoonlijk een heel lieve vrouw, ze legt heel haar ziel en zaligheid in haar werk. Een echte vakvrouw! Luistert naar de klant, geeft adviezen, is geduldig, neemt alle tijd, zeker ook met kinderen als het gaat om as sieraden. Mag Krista gespecialiseerd zijn in as sieraden, ook het vastleggen van ‘mooie momenten/liefdesverklaringen is Krista een kei. Zo heeft ze een hartje aan 2 kanten gegraveerd met een kus en handgeschreven tekst van mijn zoon, bedoeld voor zijn vriendin. Echt fantastisch! En bovenal geeft ze supersnelle service….Mag duidelijk zijn, ondanks wij nu verhuisd zijn naar het zuiden van het land, blijft Krista onze ‘hofleverancier’ als het gaat om sieraden. Krista…. wij vinden je een Topwijf! Dikke knuffel Sylvia, Mia, Ramón, Enrico & Kamile ❤️

krista heeft goudehanden! ze heeft voor mijn een herinneringsketting gemaakt met vingerafdruk van mijn opa. nu is hij voor altijd bij me. hij is zo mooi geworden! ben krista eeuwig dankbaar dat ze dit voor mijn gemaakt heeft.

 

Ik vond het erg moeilijk om de ring op te halen?, maar een maal om mijn vinger moest ik hem blijven aanraken. Het was een emotioneel moment? maar oh wat is hij mooi
geworden en wat is de afdruk tastbaar. Zo fijn…

En ik raad een ieder aan om bij Krista Lust een gedenk sieraad te laten maken. Er zijn zoveel mogelijkheden en mooie sieraden. Kijk even op haar site.

Krista super bedankt, voor de ring en je lieve woorden. Geef je lieve pa een dikke kus van mij❤️?

 

super service … heel persoonlijk!! ?

 

Maroescha Zirschky heeft Goudsmidsatelier Krista Lust beoordeeld — 5 sterren

Krista heeft zoveel voor mij en mijn familie betekend.
Ze heeft lang door gewerkt om alle gedenksieraden op tijd af te hebben, en ze stuk voor stuk voor ieder van ons alle zo persoonlijk mogelijk te maken.
Resultaat was verbluffend en erg emotioneel
Lieve Krista ontzettend bedankt een aanrader voor iedereen die zijn dierbare herinnering wil laten vastleggen , Krista weet raad !!